Nový Tréninkový Program: Základy plyometrie

S radostí oznamuji, že nový tréninkový program: Základy plyometrie je konečně dostupný. Tento program je ideální pro všechny, kteří chtějí výrazně zlepšit svou výbušnost, rychlost a sílu – ať už s tréninkem teprve začínáš, nebo chceš posunout svou výkonnost ve sportu na další úroveň.

5Program je nyní dostupný na mém Patreonu.

👉 Přístup k programu na Patreonu 👈

 

Vědecké důkazy o účinnosti plyometrie

Plyometrický trénink je vědecky podložená metoda, která prokazatelně zlepšuje sportovní výkon. Například studie z roku 2016 publikovaná v Journal of Strength and Conditioning Research prokázala, že plyometrie může výrazně zvýšit výbušnost a sílu u sportovců, což vede ke zlepšení jejich výkonu ve sportovních disciplínách, které vyžadují rychlé změny směru nebo skoky (Ramirez-Campillo et al., 2016). Další výzkum z roku 2019, zveřejněný v Sports Medicine, ukazuje, že pravidelný plyometrický trénink zlepšuje nejen svalovou sílu, ale také koordinaci a stabilitu, což je zásadní pro prevenci zranění a zvýšení celkového výkonu (Bedoya et al., 2019).

6Co najdeš v programu?

  • tréninkový plán na 3 měsíce (2-4 tréninky týdně)
  • podrobné vysvětlení každého cviku s jasnými instrukcemi
  • video ukázky jednotlivých cviků
  • odpovědi na nejčastější otázky o plyometrii a tréninku
  • doporučení, jak správně trénovat a jak zařadit plyometrii do svého plánu
  • teoretické základy plyometrie, včetně fyziologických účinků na tělo
  • praktické tipy pro začátečníky, jak zlepšit výbušnost, sílu a rychlost

Tento program je navržen tak, aby ti poskytl vše, co potřebuješ pro úspěšný start v plyometrickém tréninku, a pomohl ti krok za krokem dosáhnout nejlepších výsledků.

👉 Přístup k programu na Patreonu 👈

Zpět do obchodu